Helsinkiläinen apteekki

Sisanakyma-2
Sisanakyma
Vuoronumerot

50 vuotta palvelua apteekin hyllyiltä

Munkkivuoren apteekki on perustettu vuonna 1959 tuolloin valmistuneeseen Suomen ensimmäiseen ostoskeskukseen Munkkivuoreen.

Nykyisessä paikassaan apteekki on sijainnut vuodesta 1984. Tällöin apteekki muutti vastavalmistuneeseen Lääkärikeskus Dextran taloon.

Apteekin myymälätilat on uusittu huhtikuussa 2015. Edellinen remontti tehtiin 2007, jolloin apteekin toimintamalli uusittiin.

Henkilökunta

Aina ystävällistä ja yksilöllistä palvelua

Apteekki Helsinki

Munkkivuoren apteekin vakituiseen henkilökuntaan kuuluu apteekkarin lisäksi proviisoreja, farmaseutteja, lääketyöntekijöitä ja -teknikoita, kosmetologi sekä teknisiä apulaisia. Lisäksi apunamme toimii reippaita farmasian opiskelijoita.

Apteekkari on tutkinnoltaan proviisori jolle on myönnetty apteekkilupa. Apteekkari on vastuussa apteekin toiminnan johtamisesta.

Proviisorilla on farmasian alan ylempi korkeakoulututkinto. Lääkkeiden ja lääkehoitojen asiantuntijana proviisorin tehtäviin apteekeissa kuuluu suunnittelu- ja esimiestyö.

Farmaseutti toimii lääkkeiden ja lääkehoitojen asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävissä resepti- ja itsehoitopuolella.

Lääketyöntekijä ja -teknikko työskentelee asiakaspalvelun, tietotekniikan, somistuksen ja lääkevarastosta vastaamisen parissa.

Apteekissamme on tukenasi myös astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt. Apteekkikosmetiikan osalta apunasi toimii kosmetologi.

Reseptilääkkeet ja lääkevalmistus

Kulissien takana

Reseptilääkkeiden toimitus tapahtuu leppoisasti suoratoimituspisteissä.

Palvelu on näin sujuvampaa ja toimitustilanteessa on helppo selvittää kaikki lääkitystä koskevat kysymykset. Käytössämme on interaktio-ohjelma, jolla tarkistamme mahdolliset yhteisvaikutukset ja päällekkäisyydet lääkityksessä.

Apteekki Helsinki

Munkkivuoren apteekin palvelutarjontaan kuuluu myös reseptillä määrättyjen lääkkeiden valmistus. Apteekissamme on lääkevalmistustila, jossa valmistamme ammattitaidolla lääkärin määräämät voideseokset, liuokset sekä geelit. Useimmiten lääkevalmisteet ovat valmiina toimitettaviksi keskimäärin tunnin kuluessa.

Iltaisin ja viikonloppuisin saatavuus on hyvä varmistaa etukäteen.